logo
RNTV Live

VIDEO/ Include pe lista de vacanţă şi drumul mai puţin popular printre români, asemănător cu Transfăgărășanul și Transalpina

c2g9NWZiNjU2ZTFlMDBkNDM3OTVkYjIyYzA0YzJhYTEwZDk=.thumb
Mihai Constantinescu

Translucani

Include pe lista de vacanţă şi drumul mai puţin popular printre români, asemănător cu Transfăgărășanul și Transalpina

Include în lista obiectivelor de vizitat şi Transluncani. Este o şosea  șerpuită care poate intra cu succes în competiţie cu Transalpina sau Transfăgărășanul.Se află în judeţul Timiş şi a fost recent refăcut cu 1 milion de euro.

Potrivit digi24.ro, drumul a fost săpat în mare parte în stâncă, într-o zonă greu accesibilă, însă extrem de pitorească, un drum agricol, complet reabilitat, e o adevărată gură de oxigen pentru turismul din Timiș. Șoseaua șerpuită care se termină în golul alpin porneşte din comuna Tomești. Sătul să aștepte ajutor de la alții, primarul a reușit să obțină un milion de euro de la Uniunea Europeană. A refăcut complet Drumul Agricol Oboare.

„Potențialul turistic este maxim mai ales în zona montană, judetul timis avand doar 3 comune care au zona montană – Tomeștiul, Pietroasa și Nădrag se pretează la noi partea de tursim, noi am pus baza pe partea de infrastructură… nu ai infrastructură, deabia ai pensiuni, degeaba ai inclusiv partea de turism monahal”, a spua Costel Medelean – primarul comunei Tomești pentru Digi24.ro.

https://www.facebook.com/costel.medelean/videos/2279260052143308/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor