logo
RNTV Live

Începe marele bal

VOLEI MASCULIN:CSM BUCURESTI-LMV TRICOLORUL PLOIESTI, DIVIZIA A1 (19.01.2018)
Cristian Anghelescu

Începe marele bal

Mâine, cu începere de la ora 17:30, Sala Sporturilor “Olimpia” va găzdui primul meci al Tricolorului LMV în play-off-ul campionatului național. Partida, care ar fi trebuit să se dispute o zi mai târziu, a fost programată vineri din rațiuni legate strict de televiziune, Digisport urmând să o transmită în direct!

Adversara, CSM București, echipa antrenată de Iulian “Jeli” Pâslaru și care i-a produs Tricolorului a treia “daună totală” în jocul de campionat disputat la Dobroiești, 1-3 (22-25, 25-15, 23-25, 21-25). vine la Ploiești din postura echipei care nu are nimic de pierdut. Și care, desigur, va încerca să facă victime printre pretendentele la titlu, jocul trupei clasată pe poziția a cincea a sezonului regulat fiind nu neapărat spectaculos cât, de destule ori, extrem de pragmatic.

Cum bine se știe, în meciul tur disputat la “Olimpia” elevii lui Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu s-au impus categoric, 3-0 (25-16, 25-14, 25-16), la capătul unei partide care a durat doar 75 de minute și la care s-a consemnat debutat tânărului Ovidiu Darlaczi.

Jocul de mâine va fi arbitrat de clujenii Tudorel Pop și Andrei Savu iar observator din partea Federației Române de Volei a fost delegat bucureșteanul Constantin Ispas.

Declarația antrenorului Sergiu Stancu

Vizavi de partida cu team-ul din Capitală, tehnicianul Ticolorului LMV  are câteva angoase legate de starea de sănătate a câtorva jucători. El se declară optimist în privința rezultatului final, o victorie de trei puncte putând aduce liniștea atât de necesară în vederea pregătirii importantului test cu Steaua, de săptămâna viitoare.

“Disputarea în devans a acestei partide cu CSM București nu mă deranjează deloc, în fond aceste lucruri fac parte din normalitate, din fenomenul voleibalistic. Numai așa, prezentând jocuri la televiziune, putem să creștem fenomenul, să demonstrăm că suntem pregătiți să oferim volei de calitate!

În ceea ce privește situația medicală a jucătorilor, ei bine aici avem câteva probleme dar o să încercăm să le rezolvăm cât se poate de  repede.

Vom juca pentru a câștiga toate punctele, cert este că ne vom respecta adversarii, îi vom trata cu maximă seriozitate nefiindu-ne teamă de ei, în fond, de niciun joc!

CSM București este o echipă foarte bună, are în componență jucători de echipă națională precum venezuelenii Mata Parra și Pena Barreto dar și austriacul Maximilian Thaller, plus jucători români care sunt în lotul echipei naționale! O grupare care merită toată atenția, trebuie să fim concentrați și în formă maximă! Pentru că, este clar, prezența lor în play- off este una normală!

Mă întrebați despre vârful de formă al echipei. Trebuie să se știe, campionatul în sine este astfel conceput încât fiecare partidă este foarte importantă. Cu atât mai mult în play-off, acolo unde sunt numai meciuri directe! Echipa noastră este într-un moment bun și vrem să continuăm în acest fel!” a conchis Sergiu Stancu.

Meciurile din play-off și play-out (prima etapă)

02.03.2018

Știința Explorări Baia Mare – CSS 2 CNE UKRO Baia Mare 17:00

Tricolorul LMV Ploiești – CSM București ora 17:30 (televizat de Digisport)         

03.03.2018

CS Arcada Galați – Volei Municipal Zalău 17:00

CS Dinamo București – CSU “UV” Timișoara 12:00

CS Unirea Dej – CS “U” Cluj 18:00

04.03.2018                             

Steaua București – SCM “U” Craiova 13:30 (televizat de Digisport)

sursa: tricolorullmvploiesti

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor