Începe cel mai amplu eveniment de cultura gastronomică din România. Poftiţi la Urban Grill Fest

sursa Facebook
cautam-reporteri-republikanews

Urban Grill Fest

Începe cel mai amplu eveniment de cultura gastronomică din România. Poftiţi la Urban Grill Fest.

Este dovedit că românii iubesc grătarul. Multe dintre sărbătorile legale sunt marcate, alături de rude şi prieteni, la iarbă verde, savurându-se bunătăţile pregătite pe grătarul bine încins. Dacă sunteţi din categoria acelor persoane care iubesc astfel de preparate , atunci nu rataţi cel mai important eveniment de acest gen din România.

Primului eveniment de cultura gastronomică organizat în Romania – Bucharest Food Festival revine în perioada 31.05-03.06 2018, la Romexpo cu tema  Urban Grill Fest. Este un concept care îmbină cultura urbană cu tradiţia grill-ului/grătarului/bbq-ului sau orice alt nume ar avea pe mapamond cea mai veche modalitate de preparare a cărnii din istoria omenirii.

Evenimentul va reuni cel puţin 20 de bucătării internaţionale, pornind de la preparatele din America de Sud: Argentina, Mexic, Peru, gama de preparate “TexMex”, apoi  America de Nord, Asia cu preparate din Thailanda, Japonia, China şi bineînteles din Europa cu preparate la grătar din: Germania, Serbia, Turcia, Grecia, Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova si Romania, menţionaeză romexpo.ro

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/foto-a-facut-ceva-foarte-urat-intr-o-parcare-din-ploiesti-si-acum-este-cautat/

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here