logo
RNTV Live

FOTO/ A făcut ceva foarte urât într-o parcare din Ploieşti şi acum este căutat

masian 1
Mihai Constantinescu

Căutat după ce a lovit o maşină în parcare

FOTO/ A făcut ceva foarte urât într-o parcare din Ploieşti şi acum este căutat.

Nu puţine sunt cazurile când diferiţi propietari de autoturisme se trezesc cu maşinile lovite sau zgâriate, în parcare. În marea majoritate a cazurilor, reparaţiile sunt suportate de păgubit pentru că cel care a provocat stricăciunea se face nevăzut.

Un astfel de caz s-a petrecut recent într-o parcare din zona şcolii 29 din Ploieşti. Numai că cel care ar fi lovit maşina a fost fotografia de un bărbat care a postat pe Facebook un anunţ în atenţia păgubitului. Se pare că cel care a lovit maşina era sub influenţă băuturilor alcoolice şi după ce a provocat paguba şi-a continuat liniştit drumul.

“Dacă cineva cunoaște proprietarul VW din poza sa îl anunțe ca Loganul de lângă el tocmai l-a lovit. Șoferul Şoganului este în poza. Era mort de beat. Loganul e lovit pe ambele părți, posibil sa fi lovit și alta mașina din parcare. Parcarea de la parcul de lângă școală 29” este specificat pe Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor