logo
RNTV Live

Scandal monstru în ultima ședință a Consiliului Local Ploiești între primarul Andrei Volosevici și consilierii liberali/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Scandal monstru în ultima ședință a Consiliului Local Ploiești între primarul Andrei Volosevici și consilierii liberali. Totul a început atunci când șeful executivului ploieștean a lansat noi atacuri la adresa senatorului Roberta Anastase, președintele PNL Ploiești. Reacția consilierilor liberali nu a întârziat să apară. Aceștia i=au reproșat primarului Volosevici faptul că ocupă acea funcție și datorită Robertei Anastase.

Continuă războiul politic între Andrei Volosevici și reprezentanții PNL. În cadrul ultimei ședințe a legislativului ploieștean, primarul a lansat un șir de atacuri dure la adresa senatorului Roberta Anastase, președintele PNL Ploiești. Totul a pornit de la faptul că proiectul privind construirea unei creșe pe strada Cosminele cu fonduri europene prin programul PNRR se află în prezent pe locul doi, pe lista de rezervă.

Reacțio consilierilor PNL nu a întârziat să apară, președintele de ședință Valentin Marcu solicitându-i primarului Andrei Volosevici să nu politizeze ședințe legislativului local.

De altfel și consilierul PNL Gheorghe Sârbu a reacționat, reprezentantul legislativului reproșându-i primarului Volosevici faptul că ocupă acea funcție și datorită Robertei Anastase.

Un lucru este cert. Prăpastia dintre  reprezentanții PNL Ploiești și primarul Andrei Volosevici se adâncește din ce în ce mai mult, iar acest lucru nu va ajuta în această perioadă dificilă, toți factorii decizionali trebuie să se așeze la aceeași masă și să găsească soluții astfel încât ploieștenii să beneficieze pe viitor de apă caldă și căldură.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor