logo
RNTV Live

Incendiu violent în localitatea prahoveană Măneciu

62217995
Marin Ana

Incendiu violent a cuprins localitatea prahoveană Măneciu. Acesta a început duminică după amiază, arzând trei imobile, dar şi alte construcţii.

Intervenţia pompierilor în zonă este una dificilă, ei trebuind să protejeze un depozit de carburant care se află în apropiere de locul unde se manifestă incendiul. Din cauza degajărilor importante de fum, populaţia a fost avertizată prin mesaj Ro-Alert.

Intervenţia pompierilor are loc în satul Măneciu Ungureni din comuna Măneciu. Primele date de la faţa locului arată că flăcările au cuprins trei case dar şi alte clădiri, şase autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD fiind trimise la faţa locului, informează News.ro.

„Pompierii depun eforturi pentru protecţia unui depozit de carburanţi aflat în imediata apropiere”, transmite ISU Prahova.

Întrucât în zonă sunt degajări masive de fum, autorităţile au iniţializat un mesaj Ro-Alert.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Incendiu violent în apropierea unui depozit de carburant: s-a emis mesaj Ro-Alert – Stiri pe surse – Cele mai noi stiri

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor