Sursă foto: Facebook/ SAGA Festival

Rapperul prahovean Ștefan P3, în vârstă de 17 ani, a susținut o adevărată demonstrație de forță la SAGA Festival, printr-o jumătate de oră spectaculoasă pe care a oferit-o publicului.

Artistul originar din Filipeștii de Pădure, elev al Colegiului Național „I. L. Caragiale”, este deja familiarizat cu scena, prin numeroasele apariții la evenimente și festivaluri (cel mai mare de până acum fiind Hustle Festival din decembrie 2022, la Azuga).

La SAGA Festival, P3 a concertat vineri, 23 iunie, pe scena Switch, de la ora 18:00 la ora 18:30, alături de colaboratorii săi, DJ Rob, Maria Voiculescu și 6a6y GLIZZY, care l-au ajutat să își susțină momentul artistic. Programul rapperului a inclus un intro special gândit de DJ, șase piese (dintre care patru – solo) și un freestyle din cuvintele publicului, deja clasic la evenimentele acestuia.

Așa și-a început Ștefan P3 concertul, cu piesa „Dau tot”, lansată chiar cu o zi înainte de SAGA drept primul single oficial al rapperului după aproximativ șase ani de activitate la evenimente.

Citește și:

Ștefan P3 și-a continuat momentul artistic cu mai multe piese nelansate, care vor urma să fie publicate, potrivit acestuia, fie ca single-uri, fie în EP-ul pe care îl pregătește pentru a-și lansa serios cariera muzicală.

Printre melodiile încă nelansate scrise de P3 și interpretate pe scena Switch de la SAGA se numără „Masacru”, „Oblivion”, „Pădure de vară” (alături de Maria Voiculescu), „Strigă” și „Sunt pe val” (cu GLIZZY și LILGRASU).

Urmărește mai jos videoclipuri cu prestația lui Ștefan P3 la SAGA Festival:

Urmărește-l pe Ștefan P3 pe rețelele sociale (Instagram, TikTok și Facebook) și pe YouTube pentru a afla mai multe despre activitatea sa!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *