logo
RNTV Live

Incendii de vegetaţie uscată în 12 localităţi ale judeţului

incendiu byn
rnews

Incendii de vegetaţie uscată în mai multe localităţi ale judeţului. Pompierii prahoveni intervin pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins aproximativ 4 hectare de teren.

Echipe ISU sunt mobilizate, astfel, la Măgureni, Breaza, Predealu Sărari, Comarnic, Vălenii de Munte, Podenii Noi, Valea Călugărească, Măgurele, Poienarii Burchii, Brazi, Băneşti şi Lipăneşti

Mai mulţi pompieri, 15 la număr,  care se aflau în tura lor liberă au fost chemaţi de acasă pentru a-şi ajuta colegii care intervin în stingerea incendiului de vegetaţie de la Breaza.

Potrivit reprezentanţilor ISU, Cetățenii trebuie să știe că arderea resturilor vegetale, a gunoaielor, a deşeurilor şi a altor materiale combustibile, fără obţinerea permisului de lucru cu foc şi fără luarea măsurilor pentru împiedicarea propagării focului la vecinătăţi, se sancţionează contravenţional, în conformitate cu H.G.R. nr. 537 din 06.06.2007 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele de prevenire şi stingere a incendiilor cu amenzi cuprinse între 1.000 şi 2.500 lei.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor