Încălțăminte potrivită pentru toamna aceasta. Fashion Days

cautam-reporteri-republikanews

Încălțăminte potrivită pentru toamna aceasta. Fashion Days

Toamna, vremea este imprevizibilă și temperaturile se modifică brusc de la o zi la alta. De aceea, este bine să-ți pregătești din timp garderoba pentru sezonul rece, pentru a nu fi luat prin surprindere într-o dimineață grăbită. Dacă ai făcut deja loc hainelor groase în dulap, nu uita să îți pregătești și încălțămintea. Mai jos am pregătit câteva idei care te vor ajuta să faci alegerile potri-vite:

 1. Probează încălțămintea
  Înainte de a te decide dacă o păstrezi sau nu este esențial să o probezi. Chiar dacă este măsura pe care o cumperi de obicei, este foarte important să ți se potrivească perfect. În funcție de calapod și de modelul de pantofi barbati este posibil să existe diferențe între numere, să îți fie prea mici, prea mari sau prea lați. Plimbă-te cu ei câteva minute pentru a vedea dacă au talpa potrivită și dacă te simți bine în ei.
 2. Calități esențiale
  Încălțămintea de toamnă trebuie să aibă următoarele calități: să fie confortabilă, rezistentă la apă și călduroasă. Chiar dacă mai există zile însorite în care poți purta tenișii, toamna vine la pachet cu vreme ploioasă și friguroasă. De aceea, trebuie să ai în garderobă mai multe perechi pantofi sau ghete care să te ferească de umezeală. Pe Fashion Days există modele potrivite pentru orice tip de ținută alegi.
 3. Mizează pe calitate!
  Pentru a evita bătăturile, deteriorarea rapidă sau mirosurile neplăcute, nu face rabat la materiale de calitate. Înainte de a cumpăra o pereche de pantofi, verifică de fiecare dată cum sunt lipiți și să nu aibă cusături care te pot deranja la mers. Chiar dacă prețul unei perechi de pantofi de calitate este mai mare, merită investiția, deoarece îți oferă garanția că îi vei putea purta o perioadă mult mai lungă de timp.
 4. Cumpără pantofi speciali pentru fiecare activitate
  Nu merge la birou cu bocancii pentru drumeții și nici nu alerga în teniși. Pantofii pentru activitățile sportive au particularități gândite special pentru a te proteja și a evita accidentările, însă ele nu au un design potrivit pentru ținutele de zi. Pentru acestea din urmă, alege modele care îmbină latura sport cu cea fashion.
 5. Folosește soluții de îngrijire adecvate tipului de material
  Pentru a prelungi durata de purtare a unei perechi de încălțăminte, păstreaz-o curată și îngrijește-o conform instrucțiunilor recomandate de producător. De asemenea, pentru a evita apariția microbilor, după fiecare utilizare pulverizează în interior un spray antibacterian.
 6. Alege șosetele potrivite
  Dacă îți dorești un aspect clasic, dar elegant în același timp, atunci optează pentru șosete lungi de fiecare dată când porți pantaloni lungi. Poți purta șosete scurte doar la ținutele sport. Asortează culoarea șosetelor cu restul ținutei și încearcă să nu iasă prea mult în evidență.
lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here