logo
RNTV Live

Prahovean reţinut pentru încălcarea ORDINULUI DE PROTECŢIE

casă de vacanta sparta
Mihai Constantinescu

Prahovean reţinut pentru încălcarea ORDINULUI DE PROTECŢIE.

Ieri seară, polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Călugărescă au fost sesizați de către o femeie din comuna Valea Călugărescă, cu privire la faptul că fostul său concubin a încălcat ordinul de protecție emis de către Judecătoria Ploiești la data de 1 octombrie a.c..

Concert, în data de 27 noiembrie, în jurul orei 22.50, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul fostei concubine și ar fi provocat scandal lovindu-i cu piciorul ușa de acces în locuință. Totodată la aceeași dată ar fi contactat-o telefonic, provocându-i o stare de temere.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, prin sentința civilă emisă de Judecătoria Ploiești, au fost stabilite obligațiile, ca bărbatul să nu se apropie la o distanță mai mică de 200 de metri față de fosta sa concubină, precum și de domiciliul acesteia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a ordinului de protecție, cercetările fiind continuate de către polițiștii Secției nr.10 de poliție rurală Valea Călugărească.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe Judecătoria Ploiești, în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/circulatie-oprita-de-ziua…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor