Crima de la ospiciul Călineşti se lasă cu demiteri

ucisa în statiune montana
Lăsat în libertate după crima produsă în Sinaia
cautam-reporteri-republikanews

Crima de la ospiciul Călineşti se lasă cu demiteri. Conducerea CJ Prahova a cerut celor de la DGASPC Prahova, după crima de la ospiciul Călineşti, luarea, cu celeritate, a tuturor măsurilor legale, inclusiv demiterea șefei Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Călineşti, în contextul decesului în condiții suspecte a unui pacient internat în respectiva unitate. Momentan, cazul este în ancheta instituțiilor abilitate.

În același timp, preşedintel CJ Prahova. Iulian Dumitrescu a dispus declanșarea unei acțiuni de control în toate centrele subordonate DGASPC Prahova care să urmărească respectarea drepturilor beneficiarilor internaţi în aceste unităţi medico-sociale.

just insolv sprl

Vă remintin că recent, un bărbat de la Centrul de recuperare Călineşti a murit în urma unor lovituri suspecte.

În urma necropsiei, procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, a opinat schimbarea încadrării juridice din Ucidere din culpă în Loviri sau vătămari cauzatoare de moarte.

Centrul asigură, în principal, găzduire, asistenţă medicală şi îngrijire, recuperare şi reabilitare, socializare, pe o perioadă nedeterminată

Beneficiarii sunt persoane adulte cu grad de handicap grav, accentuat sau mediu, pentru care Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap a emis decizia de internare în centru

DETALII AICI DESPRE CRIMĂ

Vezi şi https://republikanews.ro/un-bunic-cu-atv-implicat-in…/

Vezi şi https://republikanews.ro/copil-lovit-de-masina-pe-dn1/

Pentru mai multe știri, vizitați site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here