Crima de la ospiciul Călineşti se lasă cu demiteri

ucisa în statiune montana
Lăsat în libertate după crima produsă în Sinaia

Crima de la ospiciul Călineşti se lasă cu demiteri. Conducerea CJ Prahova a cerut celor de la DGASPC Prahova, după crima de la ospiciul Călineşti, luarea, cu celeritate, a tuturor măsurilor legale, inclusiv demiterea șefei Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Călineşti, în contextul decesului în condiții suspecte a unui pacient internat în respectiva unitate. Momentan, cazul este în ancheta instituțiilor abilitate.

În același timp, preşedintel CJ Prahova. Iulian Dumitrescu a dispus declanșarea unei acțiuni de control în toate centrele subordonate DGASPC Prahova care să urmărească respectarea drepturilor beneficiarilor internaţi în aceste unităţi medico-sociale.

cel mai verde complex reziential

Vă remintin că recent, un bărbat de la Centrul de recuperare Călineşti a murit în urma unor lovituri suspecte.

În urma necropsiei, procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, a opinat schimbarea încadrării juridice din Ucidere din culpă în Loviri sau vătămari cauzatoare de moarte.

Centrul asigură, în principal, găzduire, asistenţă medicală şi îngrijire, recuperare şi reabilitare, socializare, pe o perioadă nedeterminată

Beneficiarii sunt persoane adulte cu grad de handicap grav, accentuat sau mediu, pentru care Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap a emis decizia de internare în centru

DETALII AICI DESPRE CRIMĂ

Vezi şi https://republikanews.ro/un-bunic-cu-atv-implicat-in…/

Vezi şi https://republikanews.ro/copil-lovit-de-masina-pe-dn1/

Pentru mai multe știri, vizitați site-ul republikanews.ro

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here