logo
RNTV Live

Înapoi pe primul loc după victoria de la BC Mureş 2!

mures
Cristian Anghelescu

Înapoi pe primul loc după victoria de la BC Mureş 2!

Echipa de baschet masculin a CSM Ploieşti a câştigat, în această dimineață, cu 80-67 (17-23, 24-14, 21-19, 18-11), meciul de la Târgu Mureş, cu BC Mureş 2. Partida a contat pentru etapa a VII-a a Ligii I. Astfel, Burlacu&Co. s-au întors pe primul loc al clasamentului Grupei a II-a.

Ca şi ieri, Cătălin Burlacu a fost „locomotiva” echipei, cu 28 de puncte marcate. El a fost susţinut de ceilalţi „veterani” ai lotului: Adi Tudor (19 puncte), Levente Szijarto (13) şi Vlad Dogaru (10). La victoria de astăzi au mai contribuit: Călin Dumitru (5), Mircea Topologeanu (3) şi Mihnea Vrabie (2), Horia Scărlătescu, Teodor Bărbuceanu, Vlad Dragomir, Sebastian Manu şi Alin Carabulea.

Ultimele două meciuri ale anului, duminică și luni

Baschetbaliștii revin acasă în această după-amiază, iar de mâine intră în programul de pregătire a ultimelor două meciuri din acest an: duminică, de la ora 14:00, cu CSU 2 Sibiu, şi luni, de la ora 18:00, cu CSU Braşov, ambele la Sala Sporturilor “Olimpia”.

sursa: csmploiesti

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor