logo
RNTV Live

În România nu mai există o cotă unică de impozitare /VIDEO

Mihai Constantinescu

În România nu mai există o cotă unică de impozitare.

Prezent la Ploiesti, in cadrul unor vizite de lucru, ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Marius Budai, a sustinut la sediul de partid si o conferinta de presa. Intre multe alte informatii prezentate, acesta a afirmat ca în România nu mai exista o cota unica de impozitare. A dat si un exemplu, scutirile acordate celor cu venituri mici, sau cele doua tipuri de impozitare pentru societatile comerciale.

Ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Marius Budai a facut referire la aspectele legate de impozitarea unica. Totul dupa ce Marcel Ciolacu ar vrea sa propuna impozitarea progresiva a salariilor.

Legat de faptul ca liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, a facut afirmatii ce fac referire la impozitarea unica, a afirmat faptul ca Ciolacu s-a referit în special la deducerile care ar putea fi acordate celor cu venituri mici atunci când a adus în discutie problema impozitarii progresive.

Cat priveste impozitarea mai mare a proprietatilor si impozite locale mai mari pentru cei care au a doua, sau a treia masina, ori casa …

In vizitele sale de lucru ministrul Budăi a facut si o oprire in cadrul scolii de arte si meserii a Organizatiei Umanitare Concordia. Astfel, acesta sustine calificarea tinerilor in diverse meserii.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor