În România nu mai există o cotă unică de impozitare /VIDEO

În România nu mai există o cotă unică de impozitare.

Prezent la Ploiesti, in cadrul unor vizite de lucru, ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Marius Budai, a sustinut la sediul de partid si o conferinta de presa. Intre multe alte informatii prezentate, acesta a afirmat ca în România nu mai exista o cota unica de impozitare. A dat si un exemplu, scutirile acordate celor cu venituri mici, sau cele doua tipuri de impozitare pentru societatile comerciale.

cel mai verde complex reziential

Ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Marius Budai a facut referire la aspectele legate de impozitarea unica. Totul dupa ce Marcel Ciolacu ar vrea sa propuna impozitarea progresiva a salariilor.

Legat de faptul ca liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, a facut afirmatii ce fac referire la impozitarea unica, a afirmat faptul ca Ciolacu s-a referit în special la deducerile care ar putea fi acordate celor cu venituri mici atunci când a adus în discutie problema impozitarii progresive.

Cat priveste impozitarea mai mare a proprietatilor si impozite locale mai mari pentru cei care au a doua, sau a treia masina, ori casa …

In vizitele sale de lucru ministrul Budăi a facut si o oprire in cadrul scolii de arte si meserii a Organizatiei Umanitare Concordia. Astfel, acesta sustine calificarea tinerilor in diverse meserii.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here