logo
RNTV Live

În prag de comă alcoolică, accident în Suceava!

alcooltest
Dudau Andreea Valentina

Un bărbat aflat în prag de comă alcoolică a provocat un accident în Suceava!

Cu o concentrație alcoolică de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, în prag de comă alcoolică, un bărbat a provocat un accident în Câmpulung Moldovenesc.

Sâmbătă, polițiștii au fost sesizaţi prin apel la 112, despre faptul că pe strada Calea Bucovinei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a avut loc un accident rutier, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Suceava: „În urma cercetărilor s-au stabilit că la data de 05.05.2023, ora 16.05, un bărbat de 61 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul pe strada Muşatinilor a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula pe strada Calea Bucovinei, pe direcţia comuna Vama spre comuna Pojorâta. În urma evenimentului a rezultat doar pagube materiale, respectiv avarierea autourismelor implicate.”

IPJ Suceava a menţionat că şoferul în vârstă de 61 de ani avea o concentraţie alcoolică de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost prelevate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Sursă: Știri pe surse

‎‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor