logo
RNTV Live

Cascador de ocazie pe Bulevardul Republicii din Ploieşti

razie
Theo Tănăsescu

Cascador de ocazie pe Bulevardul Republicii din Ploieşti. Acest cascador de ocazie a fost descoperit efectuând manevre periculoase chiar ieri, pe cel mai intens circulat tronson din Ploieşti.

A fost observat de către polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Ploiești. Aceştia desfășurau activități de supraveghere al traficului rutier pe Bulevardul Republicii. Concret, au observat o autoutilitară care a efectuat manevra de depășire neregulamentară a autoturismelor din fața sa, iar prin manevra efectuată a încălcat marcajul longitudinal axial simplu continuu.

Autoutilitara în cauză, a fost oprită pentru control. Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Ploiești.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul a fost de 0.47 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/anunt-important-despre-lucurile-de-inhumare-din-ploiesti/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor