logo
RNTV Live

În mai multe zone “fierbinţi” din Ploieşti vor fi montate semafoare. Risc iminent de producere de evenimente rutiere

1_20160701182441
Mihai Constantinescu

Pentru un trafic rutier mai disciplinat, fără evenimente rutiere, la Ploieşti vor exista noi semafoare. Este vorba în special de acele zone cu risc de producere de accidente rutiere, unde introducerea semafoarelor ar putea scuti şoferii de probleme. Este vorba despre mai multe intersecții, printre care cea de la Ofelia și cea de la Hotel Prahova, de pe strada Ștefan Greceanu. Totodată, pe Bulevardul Independenței, la rondul 2, zonă unde frecvent au loc accidente rutiere în care sunt implicați pietoni. Primăria dorește o „trecere pentru pietoni inteligentă”.

„Există în momentul de față o firmă care a câștigat licitația și realizează un studiu de fezabilitate pe care trebuie să-l predea la sfârșitul acestei luni și sunt prinse mai multe zone de semaforizare, inclusiv zonele acestea „cheie” de care tot discutăm, gen intersecția de pe linia de tramvai de la Romtelecom, la Ofelia și așa mai departe.”, a declarat pentru ziarul incomod.ro, Adrian Dobre, primarul Ploieştiului.

sursa ziarul incomod.ro

sursa foto Monitorul expres

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor