logo
RNTV Live

MII DE EURO, PIERDUȚI ÎN CENTRUL PLOIEȘTIULUI

Daniel

Portofel pierdut, plin cu bani și acte, găsit în centrul Ploieștiului de jandarmii Grupării Mobile din Ploiești. Și cum suma nu era deloc mică, proprietarul nu mai spera să găsească banii. Norocul lui au fost jandarmii care patrulau în zonă asfel încât  omul și-a recuperat, în scurt timp, portofelul.

O familie din Slobozia, care venea din Italia, a făcut un scurt popas în Ploiești. Oamenii au pierdut portofelul la ieșirea dintr-un magazin din apropierea Prefecturii. Acesta a fost găsit însă de jandarmii care patrulau prin zonă. În urma verificării portofelului, s-au găsit 2300 de euro și 1200 de lei, dar și toate documentele de identitate ale familiei. La un moment dat, în zonă a apărut și proprietarul care și-a recuperat portofelul. Plt.adj. Cristian Stoicea și plt.maj. Bogdan Dascălu își desfășoară serviciul în cadrul Detașamentului de Intervenție Antiteroristă al Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor