logo
RNTV Live

În întreg municipiul Câmpina continuă campania de dezinfecţie cu substanțe biocide

dezinfectarea scărilor de bloc
Mihai Constantinescu

În întreg municipiul Câmpina continuă campania de dezinfecţie cu substanțe biocide

Primăria Municipiului Câmpina continuă activitățile de dezinfecție la nivelul străzilor, trotuarelor, platformelor de gunoi dar și la nivelul scărilor de bloc din municipiu.

Aducem la cunoștință că, Primăria Municipiului Câmpina, a dispus demararea unei a 3-a campanii de dezinfectare la nivelul blocurilor de locuințe din municipiu, în spații comune – casa scării și lifturi, în conformitate cu prevederile Ordonanțelor militare privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19.

Astfel, începând de astăzi, 11 mai 2020, municipalitatea derulează, zilnic, prin operatorul S.C. Floricon Salub S.R.L., acțiuni de dezinfectare la nivelul asociațiilor de proprietari, aflate pe raza municipiului Câmpina.

Substanța utilizată în cadrul acestor lucrări este un dezinfectant de uz general, biocid și este avizată de Ministerul Sănătății.

Municipalitatea câmpineană roagă asociațiile de proprietari să asigure accesul în casa scării pentru a se executa serviciile respective în condiții optime, iar un reprezentant al blocului să confirme prestarea acestora.

Reamintim, totodată, că programul de dezinfecție propus inițial în spațiile publice din municipiu, a fost continuat dupa cum urmează:

  • Începând din data de 16 martie 2020, săptămânal, au fost dezinfectate zonele centrale și zonele intens circulate, dar și platformele cu deșeuri selective și gunoi menajer;
  • O data la două săptămâni au fost dezinfectate străzile și trotuarele, dar și spații comune din scările de bloc, acest lucru efectuându-se deja în trei campanii disticte.
  • comunicat de presă
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor