logo
RNTV Live

รŽn timpul conferinศ›ei PNL Prahova doi jurnaliศ™ti ar fi fost sechestraศ›i

Sigla-CJPH-2021_
Constantin Corina

Comunicat PSD PH: Filiala Prahova รฎl acuzฤƒ pe liderul PNL PH, Iulian Dumitrescu, cฤƒ, la conferinศ›a PNL din 10 mai, un reporter local ศ™i cameramanul unui canal national TV au fost รฎnchiศ™i รฎntr-o รฎncฤƒpere reuศ™ind sฤƒ fie eliberaศ›i cu ajutorulย Poliศ›iei.

Conform hotnews.ro, G4Media.ro ศ™i unui comunicat PSD, Organizatia Prahova, un reporter ศ™i un operator al unui post de ศ™tiri au fost reศ›inuศ›i รฎntr-un hol din Palatul Administrativ din Ploieศ™ti รฎn timpul anunศ›ului candidaturii lui Iulian Dumitrescu pentru funcศ›ia de preศ™edinte al Consiliului Judeศ›ean (CJ) Prahova.

Situatia a avut loc รฎn timp ce un echipaj de poliศ›ie a fost chemat sฤƒ intervinฤƒ la cererea unei persoane care a semnalat cฤƒ Iulian Dumitrescu a รฎncฤƒlcat mฤƒsura controlului judiciar ศ™i a intrat ilegal รฎn spaศ›iul รฎn care funcศ›ioneazฤƒ CJ Prahova.

De asemenea, cei doi au fost reศ›inuศ›i nejustificat timp de aproximativ zece minute.

Comunicatul de presฤƒ emis de PSD Prahova

PSD Prahova a emis un comunicat de presฤƒ, ieri, 10 mai:

Astazi, ๐›๐š๐ซ๐จ๐ง๐ฎ๐ฅ ๐ˆ๐ฎ๐ฅ๐ข๐š๐ง ๐ƒ๐ฎ๐ฆ๐ข๐ญ๐ซ๐ž๐ฌ๐œ๐ฎ a savarsit o fapta extrem de grava, ๐ฌ๐ž๐œ๐ก๐ž๐ฌ๐ญ๐ซ๐š๐ง๐ ๐ฃ๐ฎ๐ซ๐ง๐š๐ฅ๐ข๐ฌ๐ญ๐ข๐ข ๐ฉ๐ซ๐ž๐ณ๐ž๐ง๐ญ๐ข la o conferinta a PNL Prahova! Reporterul Ziarului Incomod, Oana Stoica si cameramanul unui post national de televiziune au fost incuiati, la comanda lui Dumitrescu, intr-o incapere, pentru a nu participa la evenimenul de partid la care au fost invitati doar jurnalistii “de casa” ai PNL, cei doi fiind eliberati cu ajutorul Politiei! Aceastฤƒ acศ›iune de intimidare ศ™i รฎncฤƒlcare flagrantฤƒ a democraศ›iei este inacceptabilฤƒ ศ™i trebuie condamnatฤƒ fฤƒrฤƒ echivoc.

Baronul Iulian Dumitrescu, cercetat penal intr-un dosar de luare de mita in legatura cu lucrarile publice ale Consiliului Judetean Prahiva, lipsit de orice urma de moralitate, ๐ฌ๐ข-๐š ๐Ÿ๐š๐œ๐ฎ๐ญ ๐š๐ฉ๐š๐ซ๐ข๐ญ๐ข๐š ๐ฅ๐š ๐ฌ๐ž๐๐ข๐ง๐ญ๐š ๐๐ž ๐ฉ๐š๐ซ๐ญ๐ข๐ ๐ฅ๐š ๐ฏ๐จ๐ฅ๐š๐ง๐ฎ๐ฅ ๐›๐จ๐ฅ๐ข๐๐ฎ๐ฅ๐ฎ๐ข ๐๐ž ๐ฅ๐ฎ๐ฑ, ๐ฎ๐ง ๐‹๐š๐ฆ๐›๐จ๐ซ๐ ๐ก๐ข๐ง๐ข ๐ข๐ง ๐ฏ๐š๐ฅ๐จ๐š๐ซ๐ž ๐๐ž ๐Ÿ’๐ŸŽ๐ŸŽ.๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ž๐ฎ๐ซ๐จ. Gestul lui Dumitrescu reflecta “modestia” si “respectul” fata de prahovenii pe care promite sa ii slujeasca si fata de actuala sa situatie legala.

Pentru a nu atrage atentia, baronul Dumitrescu si-a parcat masina pe o strada laturalnica, venind pe jos la intalnirea de partid, ๐ฉ๐š๐ณ๐ข๐ญ ๐๐ž ๐ฎ๐ง ๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ฅ๐จ๐ฉ, incercand sa evite orice discutie in fata jurnalistilor. In timpul conferintei, Iulian Dumitrescu a adoptat un comportament agresiv, ๐๐ž ๐ญ๐ข๐ฉ ๐ฆ๐š๐Ÿ๐ข๐จ๐ญ, bruscand afara din sala jurnalistii si, ulterior, sechestrandu-i intr-o antecamera cladirii, fiind necesara interventia fortelor de Politie pentru restabilirea ordinii.

La fel de grav este ca Iulian Dumitrescu ๐š ๐ข๐ง๐œ๐š๐ฅ๐œ๐š๐ญ ๐œ๐จ๐ง๐๐ข๐ญ๐ข๐ข๐ฅ๐ž ๐œ๐จ๐ง๐ญ๐ซ๐จ๐ฅ๐ฎ๐ฅ๐ฎ๐ข ๐ฃ๐ฎ๐๐ข๐œ๐ข๐š๐ซ, ๐ข๐ง๐ญ๐ซ๐š๐ง๐ ๐ข๐ง ๐œ๐จ๐ง๐ญ๐š๐œ๐ญ ๐œ๐ฎ ๐ƒ๐ฎ๐ฆ๐ข๐ญ๐ซ๐ฎ ๐“๐ฎ๐๐จ๐ง๐ž, “๐›๐š๐ข๐š๐ญ๐ฎ๐ฅ ๐๐ž ๐ฆ๐ข๐ง๐ ๐ข” ๐๐ž ๐ฅ๐š ๐‚๐‰ ๐๐ซ๐š๐ก๐จ๐ฏ๐š, ๐ฌ๐ข ๐œ๐ฎ ๐€๐ง๐š ๐Œ๐š๐ซ๐ข๐š ๐•๐š๐ฌ๐ข๐ฅ๐ž, ๐œ๐ž๐ซ๐œ๐ž๐ญ๐š๐ญ๐š ๐ข๐ง ๐š๐œ๐ž๐ฅ๐š๐ฌ๐ข ๐๐จ๐ฌ๐š๐ซ ๐๐ž ๐ฅ๐ฎ๐š๐ซ๐ž ๐๐ž ๐ฆ๐ข๐ญ๐š. Partidul Social Democrat condamna ferm aceste actiuni si comportamente de tip mafiot si subliniaza importanta respectarii legii si a valorilor de integritate si transparenta in viata publica. Ne exprimam increderea ca autoritatile competente vor gestiona corespunzator acest caz si vor asigura ca dreptatea va fi servita in deplina conformitate cu principiile statului de drept.

Biroul de presa PSD Prahova

Politia a intervenit รฎn acest caz:

Din verificฤƒri, a reieศ™it faptul cฤƒ รฎn jurul orei 19.00, รฎn contextul lansฤƒrii candidaturii membrilor unui partid politic, aceasta ar fi pฤƒtruns รฎn incinta instituศ›iei, ulterior avรขnd un conflict spontan cu agenศ›ii de pazฤƒ ai instituศ›iei.

รŽn urma acestui conflict, atรขt ei cรขt ศ™i unui alt bฤƒrbat, avรขnd aceeaศ™i calitate, cu care aceasta se afla, le-ar fi fost รฎncuiatฤƒ uศ™a de acces, de cฤƒtre agenศ›ii de pazฤƒ, nemaiputรขnd sฤƒ iasฤƒ din clฤƒdire.

รŽn cauzฤƒ, s-a รฎntocmit dosar penal sub aspectul savรขrศ™irii infracศ›iunii de lipsire de libertate, รฎn mod ilegal, urmรขnd ca cercetฤƒrile sa fie desfฤƒศ™urate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lรขngฤƒ Judecฤƒtoriaย Ploieศ™ti. – s-a transmis รฎn comunicatul IPJ Prahova.

Mai multe ศ™tiri pe republikanews.ro.

Ne gฤƒseศ™ti pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor