Primăvara aceasta, stilul tău prinde culoare la AFI Ploiești

cel mai verde complex reziential

AFI Ploiești aduce primăvara, cu premii garantate la cumpărături!

În perioada 1 martie – 28 aprilie, primii 500 de clienți care fac shopping de minimum 200 de lei în AFI Ploiești, primesc garantat un voucher de cumpărături, în valoare de 50 de lei.

cel mai verde complex reziential

Toate bonurile valide înscrise până pe 28 aprilie intră în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 5 Coliere din aur Ekan, oferite de Be in time. Înscrierea la campanie se face exclusiv online pe www.afi-ploiesti.ro, unde poate fi consultat și regulamentul.

Premiile și surprizele nu se opresc aici. Experiența AFI Ploiești continuă și în online.

Paginile de Facebook și Instagram ale centrului comercial vor găzdui și în această perioadă concursuri inspirate, sfaturi utile pentru organizarea garderobei, încălțămintei și accesoriilor, idei de cadouri și rubrici de stil.

Vestitorii primăverii sunt aici!

Creativul cuplu format din Renata Bota & Christian Balazs, a pregătit o noua serie de materiale inedite, în ton cu anotimpul. Ideile lor creative vă vor inspira să alegeți cele mai reușite cadouri pentru cei dragi, atât cu ocazia zilelor de 1 și 8 Martie, cât și de Paște.

Lor li se alătură un nou invitat surpriză, acreditat internațional, care vine în ajutorul nostru cu sfaturi utile legate de organizarea garderobei și a accesoriilor.

La revedere zile mohorâte, bine ai venit primăvară, cu ținute colorate și energie pentru noi începuturi!

Nu uitați! Pentru shopping responsabil, purtați mască de protecție, folosiți dezinfectantul aflat la îndemână atat la intrarea în mall, precum și în fiecare magazin, spălați-vă cât mai des pe mâini și păstrați distanța fizică de cel puțin 2 metri.

#AFIinsiguranta pentru o primăvară cu stil!

hidro
tymbark

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here