Sursă foto: Dezvăluirea

O crimă șocantă a avut loc într-un apartament din Galați, unde un tânăr în vârstă de 35 de ani și-a ucis cu brutalitate soția în a treia zi de Crăciun

Într-un incident tragic petrecut în municipiul Galați, o femeie în vârstă de 30 de ani a fost descoperită decedată în propria sa locuință. Descoperirea a fost făcută de soțul femeii, care a alertat autoritățile seara trecută.

Bărbatul, sub acuzația de a-și fi ucis soția în a treia zi de Crăciun, a sunat la serviciul de urgență 112, declarând că și-a agresat fizic soția și că aceasta se simte rău. După această convorbire, individul a dispărut.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați a decis să continue ancheta penală împotriva bărbatului în vârstă de 35 de ani, domiciliat în municipiul Galați, sub suspiciunea săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru al familiei, conform articolului 188 alineatul (1) din Codul Penal, cu aplicarea articolului 199 alineatul 1 din Codul Penal. Conform informațiilor transmise de Tribunalul Galați, se pare că în după-amiaza zilei de 27.12.2023, în jurul orei 16:00, în locuința comună din municipiul Galați, în contextul unui conflict spontan, bărbatul a exercitat acte de violență (sugrumare) asupra soției sale, cauzându-i decesul.

După comiterea crimei, bărbatul de 35 de ani a fugit, dar a fost ulterior capturat, iar joi s-a dispus reținerea lui pentru o perioadă de 24 de ore în timp ce ancheta continuă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *