logo
RNTV Live

Sâmbătă va fi beznă! Pentru un scop nobil!

ploiesti bezna
Mihai Constantinescu

Sâmbătă are loc ce-a de-a X-a ediţie a “Earth Hour”, iar românii sunt invitaţi să stingă luminile pentru o oră, ca un simbol de luptă împotriva schimbărilor climatice.
Intervalul orar pentru Eath Hour este cel obişnuit, 20:30 – 21:30, timp în care oameni și construcții emblematice vor stinge lumina.

Este o ediţie aniversară, la 10 ani de la prima ediție Earth Hour, ce a avut loc la Sydney şi este cea mai mare mișcare de mediu din istorie. Inițiată de WWF, este gata să unească din nou milioane de oameni din întreaga lume.

“De 10 ani Earth Hour mobilizează milioane de oameni ca să atragă atenția asupra impactului pe care noi oamenii îl avem asupra mediului. Am reușit să creăm o mișcare globală la care anual participă peste 1,5 miliarde de oameni, însă n-am reușit încă să generăm acel impact dincolo de Ora Pământului. Degradarea ecosistemelor se întâmplă într-un ritm din ce în ce mai accelerat”, a declarat Magor Csibi, Director WWF România.

sursa vocea biz

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor