logo
RNTV Live

Împrumut temporar în valoare de cinci milioane de lei către Termo Ploiești/VIDEO

Mihai Constantinescu

Împrumut temporar în valoare de cinci milioane de lei către Termo Ploiești

Consilierii locali ploieșteni au decis în schimb ca Primăria Ploiești să acorde un împrumut temporar în valoare de cinci milioane de lei către Termo Ploiești, pe bază de convenție. Și de această dată, fondurile vor fi folosite de către operatorul de termoficare  pentru cheltuieli de funcționare.

Împrumut temporar în valoare de cinci milioane de lei către Termo Ploiești

Termo Ploiești, societatea care asigură furnizarea agentului termic în municipiu, va avea la dispoziție cinci milioane de lei pentru cheltuieli de funcționare. Mai precis, cu aceste fonduri operatorul va putea achiziționa gaze pentru a putea asigura continuitatea furnizării apei calde și a căldurii în Ploiești.

Decizia a fost luată în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Ploiești după ce Prefectura Prahova a transmis o solicitare prin care se precizează că împrumutul nu poate fi avans din subvenție, așa cum se preciza într-o hotărâre emisă anterior.

Conform proiectului de hotărâre aprobat, este vorba despre un împrumut temporar, pe bază de convenție.

Împrumutul de cinci milioane lei  ar urma să fie rambursat într-un termen de un an de la data acordării, iar în cazul în care suma nu va fi rambursată se vor aplica majorări de întârziere.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor