logo
RNTV Live

Impozite majorate cu 500 % la Ploieşti. Vezi cine este vizat

Impozite majorate cu 500 % Consilierii locali vor decide astăzi dacă se vor aplica impozite mărite cu 500%
Mihai Constantinescu

Consilierii locali vor decide astăzi dacă se vor aplica impozite majorate cu 500%

Impozite majorate cu 500 % la Ploieşti. Sunt vizaţi proprietarii care deţin construcții aflate în stare de degradare și terenurile neîngrădite. Aceştia urmează să fie identificaţi şi puşi să plătească impozite mult mai mari decât până în prezent.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/nou-record-la-ploiesti/

Impozitarea celor care îşi lasă proprietăţile de izbelişte s-a vrut să fie pusă în aplicare încă de acum doi ani de zile. Mai exact din anul 2015. Dar nu s-a putut. În lipsa unui regulament clar care să spună cum se confirmă că un bun este încadrat ca neîngrijit şi cine să se ocupe efectiv de acest lucru, impozitarea nu s-a putut aplica.

Astăzi însă aceste lucruri se vor pune la punct în cadrul şedinţei de Consiliu Local. Dacă proiectul va trece de votul consilierilor, vor urma controalele. Acestea vor fi efectuate de către o comisie mixtă, compusă din reprezentanţi de la Direcţia Generală de Dezvoltare Urbană, Regia Autonomă de Servicii Publice şi Poliţia Locală Ploieşti.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor