Imagini virale/ Fenomenul ZOMBIE se exinde în România. Tineri care se droghează în plină zi

Zeci de tineri au fost filmați în agonie pe străzi și în parcuri

Imaginile au devenit virale în foarte scurt timp pe rețelele de socializare. Potrivit observatorultv.ro, drogurile consumate de către tineri provin din Spania și au fost aduse în România cu autocarul.

Fenomenul poartă numele de zombie, nume care provine de la drogul care s-a împrăștiat cu repeziciune în orașul Câmpia Turzii.

În luna aprilie a acestui an, un tânăr din Câmpia Turzii a fost prins în flagrant, la Cluj-Napoca, în timp ce ridica un colet ce conţinea 10 kilograme de droguri.

VIDEO!

Imaginile terifiante cu tineri afectați de ”fenomenul Zombi”!

Imaginile terifiante cu tineri afectați de ”fenomenul Zombi”!Imagini terifiante, de groază, filmate azi la amiază în zona stației CFR Câmpia Turzii!Doi tineri, ”rupți” de realitate, nu-și mai pot controla corpul, după ce au îngurgitat ”otrava” despre care unii vehiculează că ”e legal” și ”nu avem ce face”!Nu se mai poate așa ceva!Subiectul va ajunge la televiziunea națională Antena 1, în cadrul unei emisiuni care va fi difuzată azi, de la ora 17.00 (Acces Direct)!Nu mai putem accepta că asta este o ”normalitate”!TurdaNews a pornit această campanie de conștientizare a amplorii acestui fenomen extrem de distrugător, publicând o anchetă în care am atras atenția că sunt tot mai mulți tineri de acest gen!Citește: https://turdanews.net/articole/dezvaluiri/56487-tot-mai-multi-zombi-drogati-pe-strazile-din-turda-si-campia-turzii.htmlCele mai noi știri, întotdeauna pe www.TurdaNews.net

Posted by TurdaNews on Tuesday, September 18, 2018

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here