logo
RNTV Live

Acuzele Sindicatului “Diamantul”: Mâncare stricată, şobolani şi Paracetamol pentru orice boală la Şcoala de poliţie de la Câmpina!”

Scoala-Politie-10
rnews

Sindicatul Polițiștilor din România Diamantul face acuze foarte grave la adresa conducerii Şcolii de Poliţie Vasile Lascăr din Câmpina. Într-o sesizare înaintată Ministerului Afacerilor Interne și către Inspectoratul General al Poliției Române, Alexandru Firicel, președinte teritorial al sindicatului, spune că în dormitoare, în sala de mese și în cămara școlii sunt șoareci și șobolani, că hrana dată elevilor este alterată, că elevii în loc să studieze sunt supuși unui program „administrativ-militar intensiv”, că unitatea nu are medic și că asistentul medical, pentru orice afecțiune, le dă elevilor un Paracetamol.

citeste mai departe în incomod.ro

Dezvăluiri șocante: șobolani și mâncare alterată la Școala de Poliție din Câmpina

foto-campinaph.ro

Nota: Noi am solicitat un punct de vedere conducerii acestei institutii printr-o cerere transmisa prin e-mail, dar cum ora este tarzie, cel mai probabil acest răspuns ne va parveni abia mâine. 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor