logo
RNTV Live

IMAGINI! Trafic de persoane în Ploiești și Valea Călugărească. Minore, obligate să se prostitueze

rnews

Percheziții în Ploiești și Valea Călugărească

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Ploiești, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au efectuat 6 percheziții la persoane bănuite de infracțiuni de trafic de minori.

 5 descinderi au avut loc la locații din municipiul Ploiești, iar una în comuna Valea Călugărească.

Potrivit oamenilor legii, cei 6 proxeneți ar fi racolat 2 minore pe care le-a obligat să se prostitueze timp de un an în apartamente din Ploiești.

De la locațiile unde au avut loc perchezițiile, polițiștii au ridicat mai multe telefoane mobile, laptopuri, 700 de lei, precum și alte bunuri, în vederea continuării crecetărilor. Totodată, au indisponibilizat și un autoturism, pentru a fi instituite asupra acestuia de măsuri asigurătorii.

Cele 6 persoane au fost aduse la Parchet pentru audieri.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor de combatere a criminalității organizate din Buzău și Dâmbovița. La percheziții au participat jandarmi din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor