logo
RNTV Live

Direcţia de Sănătate Publică Prahova, apel către unităţile medicale/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Direcţia de Sănătate Publică Prahova, apel către unităţile medicale

Direcţia de Sănătate Publică Prahova a lansat un apel către unităţile medicale, să detaşeze personal care să desfăşoare voluntariat în cadrul DSP pentru gestionarea celui de-al cincilea val al pandemiei de COVID-19. Și asta în contextul în care numărul de cazuri crește de la o zi la alta, iar angajații DSP, puțini la număr, nu mai fac față sitației.

Voluntari pentru DSP

Specialiștii estimează că vârful celui de-al cincilea val al pandemiei de COVID-19, va avea loc la mijlocul lunii februarie. De la începutul anului însă, numărul de îmbolnăviri s-a dublat, ajungând la peste 600 de cazuri. Iar trendul este ascendent, spun reperezentații DSP Prahova.

În acest context, cu un număr limitat de angajați, DSP Prahova face apel către unităţile sanitare publice sau private, precum şi către unităţile administrativ teritoriale care au în administrate structuri medicale, să detaşeze personal care să desfăşoare activităţi în cadrul DSP pentru gestionarea celui de-al cincilea val al pandemiei de COVID-19.

Necesarul este de aproximativ 25 de persoane.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/rapa-comorii-locul-neintinat…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor