logo
RNTV Live

IMAGINI/ O familie cu doi copii a rămas pe drumuri după ce un incendiu le-a distrus apartamentul din Ploiești. Și tu îi poți ajuta!

incendiu 4 (Large)
Oana Stoica

IMAGINI/ O familie cu doi copii a rămas pe drumuri după ce un incendiu le-a distrus apartamentul din Ploiești. Și tu îi poți ajuta!

Dramă într-o familie din Ploiești.

Apartamentul le-a fost mistuit de flăcări, sâmbătă după-amiază.

Din fericire, nimeni nu era în apartament. Cele două fete ale familiei, de 5 și respectiv 10 ani, erau la bunici, iar părinții lor la serviciu.

Se pare, spun pompierii, că incendiul a fost declanșat de o mașină de călcat uitată în priză.

Tragedia este că flăcările au distrus totul în locuința din Bariera București.

Oamenii au rămas fără nimic în prag de iarnă. 

Rudele și cunoscuții fac un apel disperat către cei de bună credință. Orice ajutor este important pentru familia cu doi copii.

Cei care pot dona imbrăcăminte, mobilă, materiale de construcție sau orice altceva, sunt rugați să o facă cât mai urgent!

Iată mesajul postat pe Facebook chiar de o rudă a familiei greu încercate:

”Apel disperat pentru o familie cu doi copii din Ploiești!!!!Sunt finii mei si in acest moment greu ,in pragul iernii,vreau și trebuie să-i ajutăm!!Asa ca, cine poate,cine are cu ce,cine dorește să i ajute sa si refacă CASA,ma poate contacta in privat. Au nevoie de materiale de constructii,haine, mana de lucru ,voluntari..orice mic ajutor contează….Va multumesc anticipat si vreau să vad că VA PASA!!!!Sunt sigura ca nu veți rămâne indiferenți….”

Cei care vor să doveze sume de bani, o pot face în contul: RO09BRDE300SV33059213000

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor