logo
RNTV Live

IMAGINI/ În timp ce primarul se laudă cu deszăpezirea “la măturică”, maşinile se lovesc ca la popice

maşinile se lovesc
Mihai Constantinescu

Intersecţia tamponărilor

IMAGINI/ În timp ce primarul se laudă cu deszăpezirea “la măturică”, maşinile se lovesc ca la popice.

Doar în intersecţia Malu Roşu-Nicolae Titulescu, în mai puţin de o oră, patru maşini s-au tamponat. Dintre cele patru, una fost o dubă de poliţie, iar alta de teren.

Prima tamponare a avut loc între o maşină off-road şi o utilitară. Nici unul dintre cei doi nu au putut evita impactul pentru că pe carosabil nu era dat cu nici un fel de material, atiderapant, susţine unul dintre conducătorii auto. Cei doi s-au înţeles amiabil.

“Vă daţi seama că pe o vreme ca asta nimeni nu merge cu viteză. Ambele maşini pur şi simplu au alunecat pe carosabil şi s-a putut evita impactul. O să fac o reclamaţie. Nu mi se pare normal ce se întâmplă. Nu se acţionează pe străzi cu utilaje şi nu se dă cu material antiderapant. Nu am timp să stau prin service pentru că aşa vrea Primăria”, a spus unul dintre conducătorii auto.

Nu mult după ce s-a petrecut acest eveniment nedorit, a avut loc o altă tamponare, tot din cauza zăpezii. De data acesta implicată a fost o dubă a poliţiei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-in-lupta-cu-nametii-primaria-ploiesti-a-scos-19-utilaje-de-deszapezire-si-multe-maturi-le-ati-vazut/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor