Prahova: Un pieton a fost lovit cu maşina de un şofer care a fugit apoi de la locul accidentului. Poliţiştii au aflat

Prahova a devenit o junglă. Poliţiştii, tot mai îngroziţi de ce găsesc pe şosele sursa foto Jurnal MM
cautam-reporteri-republikanews

A lovit un pieton şi apoi a fugit

Prahova: Un pieton a fost lovit cu maşina de un şofer care a fugit apoi de la locul accidentului. Poliţiştii au aflat de ce a făcut gestul necugetat!

A figit de la locul accidentul şi acum regretă! Totul a ieşit la iveală după ce poliţiştii au fost sesizați prin apelul 112 că pe DJ101 D, pe raza localității Palanca, s-a produs un accident rutier. Erau implicat un autovehicul și un pieton. Nu a fost singurul lucru pe care poliţiştii l-au aflat! S-a descoperit că şoferul autoturismului şi-a continuat deplasarea.

Cel lovit era un bărbat de 33 de ani. Acesta se deplasa pe partea carosabilă, în aceeași direcție de mers cu şoferul care ulterior a fugit, când a fost surprins și accidentat de autoturism. Voctima a  fost transportată la spital, la prima vedere fiind rănită grav.

Poliţiştii l-au identificat rapid şi au descoperit şi de ce fugise. Bărbatul de 35 de ani  avea o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Vezi şi https://republikanews.ro/fortele-aeriene-romane-organizeaza-campania-de-promovare-a-carierei-militare-in-mai-multe-municipii-inclusiv-ploiesti/?fbclid=IwAR1bJ46tCtvAsrlWynnWcpMDzOHHqqP9eCoKbMK-Z_KWlxxTg9PHzYF1dfg

Vezi şi https://republikanews.ro/un-it-ist-face-pe-medicul/

Vezi şi https://republikanews.ro/casa-diavolului-prahova/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul repubikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here