logo
RNTV Live

IMAGINI! Cum a fost prins HOȚUL cu numere de Bulgaria care a păcălit mai multe persoane în zona Gării de SUD

masina hoti numere bulgaria
rnews

Jandarmii au acționat contracronometru

Republika NEWS a scris dumincă despre mai multe persoane care se dădeau drept cetățeni italieni și vindeau bijuterii contrafăcute în schimbul unor sume de bani pentru combustibil.

Jandarmii au intrat imediat pe fir și pe baza informațiilor oferite de către persoanele păcălite, hoții au fost prinși în scurt timp.

Cum au fost prins principalul suspect

În jurul pranzului, in zona Garii de Sud Ploiesti o persoana în varsta a sesizat echipajul de jandarmi cu privire la faptul ca a fost pacalita de un barbat de 26 ani.

Acesta din urmă a cerut bani de benzină în schimbul oferirii unei bijuterii ce presupuse a fi din aur. Odata efectuat schimbul , barbatul s-a grabit spre masină părăsind zona. Persoana în vârstâ a reușit să vadă numărul masinii și a sesizat jandarmii.

Depistarea celui in cauza s-a facut in jurul orei 15.00 , a fost urmărit si oprit. Asupra lui au fost gasite si alte asemenea bijuterii. Ulterior a fost condus la sediul sectiei 4 de Politie in vederea intocmirii actelor de sesizare pentru inselaciune.

Jandarmii atrag atenția asuprafaptului că astfel de persoane acționează și în alte zone ale orașului.

Iată imagini trimise de către unul dintre păgubiți pe adresa redacției noastre

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor