logo
RNTV Live

Tinerii cu idei de afaceri au şansa să devină antreprenori/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Tinerii cu idei de afaceri au şansa să devină antreprenori cu acte în regulă. Asociaţia “Un strop de fericire” vine cu un nou proiect dedicat tinerilor intreprinzători. Invitaţi în studioul Ploieşti Tv, iniţiatorii proiectului au vorbit depsre avantajele primului program de educație antreprenorială pentru tineri antreprenori.

YoungPreneur se adresează tinerilor care au început o afacere sau au idei concrete şi determinare de a le pune în practică, fiind interesați să îşi dezvolte atât afacerea cât şi abilități şi cunoştințe care să îi ducă spre succes. Programul se va desfăşura în sistem hibrid, prin întâlniri fizice dar şi online, atâta timp cât condițiile sanitare vor impune aceast lucru. Se vor alterna activitățile interactive susținute de mentori şi experți business, cu orele de mentorat în care tinerii vor avea ocazia să beneficieze de îndrumarea acestora, pentru dezvoltarea propriului plan de afaceri.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cazut-de-la-inaltime/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/furt-de-cetina-primavara/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor