logo
RNTV Live

Bogdan Diaconu, pe făraș în partid din cauza lui Sebastian Ghiță. ”PRU nu este club de karaoke, să râdă o țară întreagă de noi.” VIDEO

ghita si diaconu (Large)
Oana Stoica

Birou Permanent Național al Partidului România Unită a inițiat o moțiune în cadrul partidului prin care cere demisia președintelui Bogdan Diaconu. De asemenea, în moțiunea “PRU, încotro?” se cere luarea unor măsuri urgente care ar urma să aducă partidul pe linia de plutire.

BPM -ul PRU îi reproșează printre altele lui Bogdan Diaconu, că s-a renunțat la temele naționaliste, că a lipsit comunicarea dintre decidenți și filiale, dar mai ales că PRU nu a funcționat ca un partid, ci ca o societate comercială. ”Este strigător la cer că așa zisul for de conducere al PRU s-a mutat de câteva luni de la Sediul Central de pe Bdul Nicolae Bălcescu nr. 17-19 la restaurantele AGO și Isoletta, deciziile fiind aprobate nestatutar de către un grup de persoane obediente.președintele partidului a compromis grav imaginea acestuia afișându-se într-o stare nefirească alături de Sebastian Ghiță într-un club din București chiar în noaptea înfrângerii, ulterior defilând la România TV pe post de vagabondul vieții sale (apariţia preşedintelui PRU în programul de Revelion al postului). PRU nu mai poate fi luat în serios cât timp nu se departajează de asemenea comportamente și nu revine la seriozitate și mesaje adevărate, dedicate țării și neamului, nu distracției unor personaje. PRU nu este nici industrie de divertisment, nici club de karaoke, nici Vacanța Mare, iar scopul existenței sale nu este să râdă o țară întreagă de noi.” – se arată în moțiunea semnată de Biroul Permanent Național al PRU.

Iată cum s-au distrat în noaptea alegerilor, Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu:

Membrii acestuia vor de urgență îndepărtarea lui Bogdan Diaconu de la șefia partidului, dar și a oamenilor lui Sebastian Ghiță. “După rezultatul de la alegerile parlamentare care va fi analizat pe scurt în acest document, PRU a dispărut de pe scena politică ca și cum nu ar fi existat, așa zișii comunicatori ai partidului devenind doar comentatori pe tema scandalului unor dezvăluiri care nu au legătură nici cu doctrina, nici cu activitatea partidului.
Trebuie amintit aici că declarația președintelui PRU din noaptea alegerilor potrivit căreia “BPN sunt eu cu Sebi” arată o ieșire totală în afara cadrelor statutare ale partidului. Oameni veniţi de nicăieri aflăm acum că au destinul partidului în mâini, livrat de nu se ştie cine”, se mai arată în moțiune.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor