logo
RNTV Live

Iarna îşi întră în drepturi. Urgia albă acoperă Prahova. Vezi unde se circulă cel mai greu

A fost emis COD GALBEN de ninsori şi viscol pentru toată ţara. In unele zone a fost emis COD PORTOCALIU
Mihai Constantinescu

Prahova, sub cod galben de ninsori

Iarna îşi întră în drepturi. Urgia albă acoperă Prahova. Vezi unde se circulă cel mai greu.

Prahova se află de astăzi, de la ora 11.00, până joi, la aceeaşi oră, sub atenţionare cod galben de ninsori abundente şi vânt puternic.

În acest moment doar Pe DN1A sunt semnalate unele probleme din cauza zăpezilor. Potrivit IPJ Prahova pe DN 1A, Izvoarele si Maneciu, ninge abundent. Se acţionează cu utilaje. Traficul este îngreunat.

Pe DN1, DN 1 B şi D ninge, şi se circulă în condiţii de iarnă. Carosabilul este parţial negru. Se acţionează cu utilaje.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/traficul-de-persoane-si-sclavia-pedepsite-aspru-la-ploiesti-un-barbat-arestat-preventiv-pentru-astfel-de-fapte/

Alte 13 judeţe sunt şi ele sub avertizare de vreme rea. Peste 10.600 de pompieri, polițiști și jandarmi, cu aproximativ  3.100  de mijloace tehnice, sunt pregătiți să intervină în sprijinul populației, pentru limitarea efectelor fenomenelor meteorologice în județele aflate sub avertizare de COD GALBEN de ninsori abundente și viscol.

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor