Greul greilor din România, SANDU LUNGU vine la Ploieşti! Show incendiar la Gala de Arte Marţiale Mixte RXF „25 MMA ALLSTARS #3”

Greul greilor din România, SANDU LUNGU vine la Ploieşti! Show incendiar la Gala de Arte Marţiale Mixte RXF
Greul greilor din România, SANDU LUNGU vine la Ploieşti! Show incendiar la Gala de Arte Marţiale Mixte RXF "25 MMA ALLSTARS #3"
angajare
Greul greilor din România, fostul campion mondial de judo, Sandu Lungu, va intra în cuşcă luni, 19 decembrie, pentru Gala de Arte Marţiale Mixte RXF „25 MMA ALLSTARS #3”, găzduită de Sala Olimpia Ploiesti.
Orădeanul supranumit „Muntele Bihorului”, cap de afiș al galei, îşi face apariţia pentru luptă având în mâini o secure uriașă, iar pe umeri – o blană de lup. Gabaritul impresionant (155 de kilograme), înălţimea (1,86 metri) şi chipul fioros sunt atuurile lui Lungu în orice confruntare. „Sunt pasionat de filme istorice, în special de documentarul Vikingii și m-am gândit că ar fi interesantă o ţinută asemănătoare. Cred că acea perioada a vikingilor ar fi fost perfectă pentru mine. Eu sunt în primul rând luptător, eu sunt Vikingul modern”.
Sandu Lungu vine după o victorie în fața lui Rocky Balboa din Senegal. 
Luni, 19 Decembrie, la Sala Olimpia, Sandu Lungu vine la Ploiești și promite un show incendiar. 
hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here