logo
RNTV Live

Hoț fără permis prins de polițiști

nu treceti politie (Large)
Dudau Andreea Valentina

Un hoț fără permis a provocat două accidente cu mașina în care transporta ceea ce a furat.

Hoțul, fără permis, a provocat două accidente cu mașina în care transporta ceea ce a furat. El și un alt tânăr au furat de pe un șantier. În decurs de câteva minute, cu mașina cu care transportau prada, au provocat două accidente. În ambele cazuri, ei au fugit de la locul incidentului.

Poliția Călărași: „Organele de poliţie au fost sesizate că o persoană necunoscută ar fi condus un autoturism pe strada Prelungirea Bucureşti, iar la intersecţia cu strada Ciocârliei, nu ar fi acordat prioritate de dreapta, intrând în coliziune cu un motociclist. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a şoferului de motocicletă, în vârstă de 17 ani, care a fost transportat la spital. Conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, intrând în coliziune cu gardul unui imobil, ulterior, părăsind locul accidentului”.

Polițiștii l-au identificat pe șofer. Au stabilit că este un bărbat de 25 de ani, care era însoţit de altul de 23 de ani. Ambii sunt din comuna Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi.

În autoturism au fost găsite  mai multe bunuri furate din şantierul unei societăţi comerciale. Șoferul nu avea permis de conducere.

Ambii tineri au fost reţinuţi, fiind acuzaţi de furt calificat, fugă de la locul accidentului şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Sursă: gds.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor