logo
RNTV Live

Tricolorul Breaza, fără antrenor înainte de meciul anului!

foto-plavache-696×464
Ștefan Petre

Chiar în săptămâna derby-ului Ligii A Prahova, și anume a meciului dintre primele două clasate – Tricolorul Breaza și CS Câmpina, în fieful favoritei la promovare a apărut „bomba”: demisia antrenorui Costin Plăvache!


„Antrenorul echipei de fotbal seniori, Plăvache Constantin, a decis să-și înainteze demisia din funcția de antrenor principal al echipei. Această hotărâre a fost luată în urma unor probleme strict legate de vestiar, aspecte pe care le vom rezolva… în familie.

Pentru că dl. Plăvache este un membru al familiei CSO Tricolorul Breaza, acesta își va continua activitatea de antrenor la grupa juniori A și D din cadrul clubului. Plăvache lasă echipa pe primul loc, la 6 puncte distanță de locul doi, dar în fața a două jocuri capitale care probabil pot decide campioana județului Pra­hova. Toți factorii implicați în viața și activitatea clubului vor identifica și vor lua cele mai bune decizii pentru a depăși această situație dificilă” comunicatul oficial al clubului Tricolorul, înaintea meciului cu Câmpina!


„De pregătirea echipei se va ocupa secundul Laurențiu Urdea. Echipa are toate condițiile, vom trece și peste asta, deși nu este un moment confortabil și nu am fi dorit ca aceste evenimente să apară acum. Sper ca să strângă rândurile toată lumea și să ieșim bine din următoarele dueluri. Vom reanaliza situația săptămâna viitoare” – a spus președintele Marius Vișan, conform Ziarului Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor