logo
RNTV Live

Fenomen mortal în Prahova. Sunt tot mai mulți

razie
Erika Stoica

Fenomen mortal în Prahova. Sunt tot mai mulți.

este o realitate crudă cu care ne confruntăm zi de zi. Traficul rutier este extrem de Periculos din cauza celor care decid să ignore regulile de circulație. Doar la Ultimul control, oamenii legIi prahoveni au deistat în trafic aproximatov 70 de șoferi vitezomani.

Concret, ieri, în intervalul orar 10.00-12.00, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au organizat o acțiune pe drumurile nationale din județ, respectiv DN1, DN1 A și DN1 B, care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Astfel în cele două ore, au fost aplicate 89 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 25.620 de lei, pentru nerespectarea normelor rutiere, conform OUG 195/2002R.

62 de conducători auto indisciplinați au fost sancționați de polițiști pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Polițiștii rutieri vor continua activitățile de verificare pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

ATENŢIE!

Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum reprezintă una dintre principalele cauze generatoare de evenimente rutiere!

Adaptaţi permanent viteza de deplasare la particularităţile de drum şi de trafic!

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor