logo
RNTV Live

Hoţ de biciclete, prins la 10 minute după ce a dat lovitura

Hoţ de biciclete prins de jandarmi după ce a furat o bicicletă
Mihai Constantinescu

Prins de jandarmi după ce a furat o bicicletă

Hoţ de biciclete, prins la 10 minute după ce a dat lovitura. Totul s-a petrecut în centrul Ploieştiului. Proprietarul şi-a lăsat bicicleta nesupraveghetă preţ de câteva minute. A fost suficient penru un ploieştean de 54 de ani să pună ochii pe ea şi să o fure. Doar că la mai puţin de un sfert de oră a fost identificat de către o echipă de jandarmi care aflase de la proprietar de isprava sa. În faţa jandarmilor, bărbatul a recunoscut totul. A declarat senin că a furat-o cu ceva timp în urmă.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/ce-faci-daca-ai-nevoie-de-o-bicicleta/

Celui în cauză i-au fost întocmite documente de constatare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile infracţiunii de ,,furt calificat

Dosarul cu documentele întocmite a fost înaintat Secției 4 Poliție Ploiești pentru continuarea cercetărilor.

Furturile de bicicletă sunt la ordinea zilei

Acesta nu este singurul hoţ de biciclete. Doar anul trecut 1.500 de persoane au depus reclamaţii la poliţie după ce au rămas fără biciclete. Din păcate acest lucru vine la pachet cu încă o veste proastă şi anume că hoţii sunt greu de găsit, chiar şi atunci când păgubiţii aduc înregistrări de pe camerele de supraveghere ale imobilelor. În primele luni ale acestui an au fost raportate alte aproape 200 de furturi.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/obisnuiesti-sa-te-deplasezi-cu-bicicleta-iata-ce-ti-se-poate-intampla/

Poliţiştii recomandă proprietarilor să ştie seria de identificare a bicicletei, nu numai modelul şi culoarea, pentru a o putea găsi. Dar cel mai important este să fie prevenit un astfel de furt şi să fie folosit un sistem antifurt performant.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor