logo
RNTV Live

Horia Rădulescu, noul antrenor al secției de kempo a CSM Ploiești

8281895698923811520
Erika Stoica

Horia Rădulescu, în vârstă de 49 de ani, este noul antrenor al secției de kempo a CSM Ploiești. Cu o carieră în antrenorat ce se întinde pe aproape trei decenii, Rădulescu și-a început activitatea în 1995, ca instructor la Clubul Sportiv „Lao Hu București”. Din 2003, a continuat ca antrenor la ACS Școala Nr. 39.

Odată cu apariția promoției „Local Kombat”, sporturile de contact au cunoscut o dezvoltare semnificativă în România, iar Horia Rădulescu a fost unul dintre tehnicienii care au pregătit sportivi dornici de afirmare. Printre aceștia se numără Alexandru Lungu, Raul Cătinaș, Ion Pascu și Costel Pașniciuc. De asemenea, Rădulescu a pus bazele „Academiei de Lupte” alături de Ciprian Sora.

Apogeul carierei sale de antrenor a fost marcat de colaborarea cu celebrul Semmy Schilt, făcând parte din staff-ul olandezului la victoriile din K1-World Grand Prix între 2009 și 2012. Alți sportivi de renume cu care a lucrat includ Errol Zimmerman, Alexei Ignashov și Gary Goodridge. Între 2010 și 2019, Rădulescu și-a continuat activitatea în Marea Britanie, revenind în țară în 2020, când a devenit Director Operațional Colosseum Tournament.

Rădulescu va trece printr-o perioadă de acomodare și organizare a secției de kempo, cu antrenamente ce se vor relua, cel mai probabil, săptămâna viitoare, la sala de kempo din incinta Stadionului „Ilie Oană”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor