Hipodromul Ploieşti găzduieşte o nouă reuniune hipică

angajare

Hipodromul Ploieşti găzduieşte o nouă reuniune hipică.

Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, începând cu ora 10.00, o nouă reuniune hipică pe care CSM Ploieşti o organizează prin Complex Hipodrom şi în cadrul căreia se vor desfăşura două curse de galop şi două curse demonstrative de trap.

Ziua hipică va debuta, la ora 10.15, chiar cu principala cursă a zilei, Premiul „General Gheorghe Manu”, o întrecere de galop organizată în parteneriat cu Jockey Club Român şi la startul căreia se vor afla cinci cai din rasa pur sânge englez: Ariham, Galini, Lively Lydia, Nirwana şi Traton! Cursa cinsteşte memoria Generalului Gheorghe Manu, cel care a fost unul dintre fondatorii Jockey Club Român şi, totodată, cel mai longeviv vicepreşedinte al Jockey Club Român, la a cărui conducere a stat timp de 31 de ani, din 1879 până în 1910.

Reuniunea va continua cu cele două curse demonstrative de trap – programate la 10.40 şi 11.15 – şi va fi închisă, la 11.40, de cea de-a doua cursă de galop organizată în parteneriat cu Jockey Club Român – Premiul „General Ioan Emanoil Florescu”.

Cu prilejul acestei reuniuni, organizatorii au pregătit, cu sprijinul prietenilor de la Filarmonica „Paul Constantinescu” şi Teatrul „Toma Caragiu”, şi o serie de momente dedicate Zilei Drapelului Naţional al României, pe care o sărbătorim chiar duminică, 26 iunie.

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here