logo
RNTV Live

HIDRO PRAHOVA SA oprește apa în orașul Bușteni, pentru a permite societății HIDRO JEPI să repare o conductă avariată.

oprire apa
Mihai Constantinescu

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță că în data de 25 iunie 2021, furnizarea apei pentru abonații din orașul Bușteni va fi întreruptă, în intervalul orar 9.00-13.00. Măsura se impune în urma anunțului societății HIDRO JEPI, care a comunicat că va executa în acest interval lucrări de reparații la o conductă de aducțiune avariată.

În consecinţă, societatea HIDRO PRAHOVA S.A. se va adapta acestui program și va opri alimentarea cu apă potabilă pentru abonaţii din oraşul Buşteni care locuiesc pe următoarele  străzi: Telecabinei, Aleea Silva, Caporal Mușat, Cuza Vodă, Jepi, Caraiman, Cimitirului, Școlii, Horia, B-dul Libertății, Erou Stănică, Erou Conciu, Vânătorilor, Paltinului, Fântânii și Erou Moldoveanu.

Societatea noastră îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, în perioada întreruperii furnizării apei.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor