logo
RNTV Live

HIDRO PRAHOVA SA anunță oprirea apei în mai multe localități din județ

apa potabila oprita
rnews

Societatea Exploatare Sistem Zonal Prahova S.A. a informat HIDRO PRAHOVA SA cu privire la  întreruperea alimentării cu apă potabilă a tronsonului S.T.A Voila –  N.H. Movila Vulpii (sursa Paltinu), în ziua de miercuri, 18 noiembrie 2020, începând cu ora 5.00, pentru un interval de 24 de ore, în vederea efectuării unei intervenţii programate de înlocuire a unor echipamente tehnice.

În consecinţă, societatea HIDRO PRAHOVA S.A. anunță că este obligată să se adapteze acestui program și să oprească alimentarea cu apă potabilă în localităţile ce au ca sursă de alimentare tronsonul S.T.A Voila –  N.H. Movila Vulpii (sursa Paltinu). Vor fi afectați abonații din orașele Breaza și Băicoi (parțial), precum și cei din comunele Brebu, Telega și Bănești. 

HIDRO PRAHOVA SA va putea distribui apa în regim normal, după finalizarea lucrărilor anunțate de către Exploatare Sistem Zonal Prahova. Reluarea furnizării apei se va face treptat, pe măsura umplerii rezervoarelor și a rețelelor de distribuție.

Societatea noastră îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi din cauza lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, în perioada întreruperii furnizării apei.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor