logo
RNTV Live

Hidro Prahova S.A : Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Hidro Prahova 1
rnews

 

UNITATEA DE IMPLEMENTARE A PROIECTULUI

Sprijin pentru pregătirea aplicaţiei de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Prahova, în perioada 2014-2020

Nr:531/UIP/97/22.01.2020

ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

Hidro Prahova S.A., cu sediul în Municipiul Ploieşti, str. Logofăt Tăutu, nr. 5, tel 0244/529474, titular al Proiectului, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI PRAHOVA, de a se supune procedurii de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru “Proiectul Regional de Dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzata din judeţul Prahova în perioada 2014-2020“, propus a fi amplasat în localităţile: Câmpina, Poiana Câmpina, Breaza, Buşteni, Aluniş, Bertea, Albeşti Paleologu, Mizil, Băicoi, Băneşti, Păcureţi, Surani, Şoimari, Ariceştii Zeletin, Cărbuneşti, Bălţeşti, Şirna, Poenarii Burchii, Drăgăneşti, Vadu Săpat, Dumbrava, Fântânele, Azuga, Comarnic, Sinaia, Slănic, Vărbilău, Ştefeşti, Vălenii de Munte, Ceraşu, Urlaţi, Tomşani, Scorţeni, Telega, Adunaţi, Proviţa de Sus, Proviţa de Jos, Tinosu, Fulga, Sălciile, Gherghiţa, Balta Doamnei, Ceptura, Drajna, Gura Vitioarei, Izvoarele,Teişani, Măneciu, Podenii Noi, Râfov.

  1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Prahova din Ploieşti, str.Gh.Gr. Cantacuzino, nr 306, de luni până vineri, între orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmph.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

  1. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului, la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Prahova, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor