Atenţie. Se opreşte apa caldă în mai multe zone din Ploieşti pentru efectuarea de lucrări la rețeaua de termoficare

sursă foto Realitatea de Galati

Se desfăşoară lucrări la rețeaua primară de termoficare în perimetrul cartierelor Republicii și Andrei Mureșanu

 Atenţie. Se opreşte apa caldă în mai multe zone din Ploieşti pentru efectuarea de lucrări la rețeaua de termoficare

Veolia Energie Prahova anunță executarea unui set de lucrări de modernizare și intervenție controlată la rețeaua primară de termoficare în vederea asigurării continuității furnizării cu agent termic, în perimetrul cartierelor Republicii și Andrei Mureșanu, pentru ziua de 28 august 2019.

În cursul zilei de 28 august 2019, în intervalul orar 08.30 -16.00, furnizarea cu apă caldă va fi întreruptă în următoarele puncte termice: 2,4,5,6,7,12 Republicii și 16 Malu Roșu, în perimetrul străzilor: B-dul Republicii, Constantin Brezeanu, Aleea Cibinului, Andrei Mureșanu, Intrarea Polux, Intrarea Castor, Sinaii, Zidari și Bănești.

Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări pentru minimizarea intervalului de întrerupere în furnizarea cu apă caldă.

Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor și alte informații, consumatorii pot contacta Centrul de Apel Non–stop al Veolia Energie Prahova, la numărul 0 800 800 255 (apel gratuit în rețeaua Telekom) și la numărul 0244 408 888 (apel cu tarif normal, în orice rețea de telefonie fixă sau mobilă).

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here