logo
RNTV Live

HIDRO PRAHOVA oprește apa la Plopeni, Băicoi și Dumbrăvești, din cauza unei avarii a ESZ

Se opreşte apa potabilă în oraşul Azuga. Vezi când
Mihai Constantinescu

HIDRO PRAHOVA oprește apa la Plopeni, Băicoi și Dumbrăvești, din cauza unei avarii a ESZ

 

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunţă că, în data de 5 martie 2020, va fi nevoită să întrerupă alimentarea cu apă potabilă în localitățile Plopeni, Băicoi (zona Găgeni) și Dumbrăvești, pentru remedierea unei avarii ce a fost anunțată de S.C. Exploatare Sistem Zonal Prahova S.A. (ESZ)

Astfel, potrivit comunicării oficiale primite de societatea HIDRO PRAHOVA SA din partea ESZ, “în data de 5 martie 2020, începând cu ora 08.00, alimentarea cu apă potabilă se va întrerupe în regim de urgență pe tronsonul Dumbrăvești – N.H. Movila Vulpii (sursa S.T.A. Vălenii de Munte) pentru aproximativ 12 ore, în vederea remedierii unei avarii în zona Bialletti – Plopeni” .

Ca urmare, societatea HIDRO PRAHOVA S.A. anunță abonații din Plopeni, Băicoi (zona Găgeni) și Dumbrăvești că sistarea furnizării apei potabile este estimată pentru intervalul 8.00-20.00, distribuția apei urmând să fie reluată la standardele normale imediat după ce avaria ESZ va fi remediată.

Societatea noastră îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de aceasta oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum si uz casnic, pe perioada întreruperii furnizării apei.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor