logo
RNTV Live

Circulația autovehiculelor pe Bulevardul Independenței, întreruptă

bulevardul castanilor inchis ciculaţiei
Mihai Constantinescu

Circulația autovehiculelor pe Bulevardul Independenței va fi întreruptă la final de săptămână, în  perioada  14.08.2021 – 12.09.2021. Se întâmplă acest lucru  de  la  statuia  lui  Radu  Stanian  și  până  la  Gara  de  Sud.  

Circulația rutieră va fi interzisă începând  de sâmbăta, de la ora 7.00, până duminica, la ora 23.59, în contextul organizării, de către municipalitate, a evenimentului “Weekend pe Bulevardul Castanilor”.

Astfel, autobuzele vor circula la sensul din Centru spre Sud,  pe strada Bobâlna, cu stațiile Pelican și Liceul de Muzică.

La sensul dinspre Sud spre Centru,  se va circula pe  strada  Democrației,  autobuzele urmând să oprească în stațiile 13 Decembrie, Covurlui și Muzeul de Istorie

Traseele de troleibuze 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între Centru și Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zonă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-un-barbat-a-fost-saltat…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor