logo
RNTV Live

HIDRO PRAHOVA oprește apa în orașul Sinaia, pentru lucrări de igienizare

oprire apa
Mihai Constantinescu

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A anunță că va întrerupe distribuția apei potabile în orașul Sinaia, în data de 2 iunie 2021, între orele 8.00-14.00, pentru efectuarea lucrărilor programate de spălare – igienizare a rezervorului Calea Codrului. Vor fi afectați abonații HIDRO PRAHOVA din Sinaia care locuiesc în cartierul Tirul cu Porumbei și pe următoarele străzi: Calea Codrului, Gheorghe Doja, Şoimului, Piatra Arsă, Coștilei, Plevnei și Furnica (parțial).

Societatea noastră îşi cere scuze față de abonații care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, în perioada întreruperii furnizării apei.

Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor