HIDRO PRAHOVA oprește apa în două cartiere din Slănic, din cauza condițiilor meteo care au dus la colmatarea captărilor de apă

sursă foto Banat FM
angajare

HIDRO PRAHOVA oprește apa în două cartiere din Slănic, din cauza condițiilor meteo care au dus la colmatarea captărilor de apă

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță oprirea distribuției apei potabile în orașul Slănic (cartierele Groșani și Prăjani), astăzi 11 ianuarie 2023, din cauza precipitațiilor abundente și a condițiilor meteo extreme înregistrate în noaptea de 10/11 ianuarie 2023, care au dus la colmatarea captărilor de la Stațiile de tratare a apei Ștefești și Schiulești.

Din cauza acestei situații ce ține exclusiv de condițiile meteo, societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță că este obligată să oprească furnizarea apei în intervalul 10.00-18.00, pentru cei peste 700 de abonați care locuiesc în cartierul Groșani din Slănic, alimentați din Stația de apă Schiulești. În cartierul Prăjani, unde locuiesc peste 800 de abonați, estimăm că apa va fi oprită în intervalul 10.00-14.00.  

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat și anunță că este obligată să mențină sistarea apei potabile, până la decolmatarea captărilor respective. Reluarea furnizării apei potabile către utilizatorii HIDRO PRAHOVA SA vizați se va face la parametrii de calitate corespunzători, conform intervalelor de timp anunțate, dar și în funcție de evoluția condițiilor meteo.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here